IntSol Construction

Interior Design

Project Details

About the Project

Location: Woodford

The client specified that they wanted a relaxing space that functioned as a secluded cinema room. They also requested that the room be multi-functional, capable of doubling up as an occasional bedroom and office when needed. 

The renovation included TV station and surround sound system setup and installation, as well as lighting and cable installation. We also completed venetian painting on this project; the venetian painting added a unique dimension to the room, drawing the eyes from different angles, changing depending on the lighting at different times of the day, providing a fresh look every time the room is viewed. The client also wanted a suspended ceiling which provided a unique aesthetic look.  

Outcome

The clients and everyone that sees it loves what has been done with the space. Clients now use the room more than they used to; having previously been using a different room, they now use this one as their main space.

Project Images

View the photos from this project below.

3

Living room

We can conduct full and comprehensive design renovations, including living spaces
7

Furnishings

We work with you to assemble furnishings and finishing touches
5

TV installation

We can do TV installation and set-up with sound systems and electrics sorted